prodject23taco.png
Produktbild av tacos

FILM

Jag erbjuder olika upplägg av skapandet av film och bild. Kanske har ni en produkt ni vill visa upp, en affärsidé att spegla eller bara visa omvärlden att ni är Sveriges bästa arbetsplats? Mitt grundkoncept är att erjuda prisvärda lösningar på content-skapande som lämpar sig både för enskilda näringstagare såväl som medelstora företag. 

Exempel 

prodject23taco.png
Bild från Solcells montage.

SOLKRAFT SVERIGE

Christian Brandin, regionsansvarig på Solkraft Sverige berättar lite kort om deras verksamhet varvat med film från ett av deras då pågåenden montage. Vad står företaget för samt varför ska man välja just dem?

Filmen marknadsförs på facebook samt youtube både för att attrahera potentiella leads men även förklara mer utförligt för de som redan känner till Solkraft.

solkrfathemsidan.png

INTRODUKTIONSFILM

prodject23taco.png
StillFeldtsFisk.jpg

INDUSTRINÄT

Jag fick i uppdrag att dokumentera en kundreferens för Industrinät ute hos deras kund Feldt's Fisk. Här berättar produktionschefen Johan Stålfors om deras behov samt hur Industrinät löste detta.

Syftet med filmen är att uppmärksamma ett av de marknadssegment som industrinät kan hjälpa, och som kanske inte tillhör deras mest typiska. Med hjälp av film och intervjudel speglas kundupplevelsen samt bygger förtroende för leverantören. Den visuella presentationen av deras produkt tillsammans med voice-over från kund hjälper att ge tydliga och konkreta exempel på varför Industrinät ska leverera er nästa nät-lösning.

color_with_backgroun (1).png

KORT KUNDREFERENS

prodject23taco.png
Symaskin hos Nudie Jeans

VINDPINAD X NUDIE

Här hjälpte jag Oskar, grundare av Vindpinad att dokumentera ett möte mellan hans verksamhet och varumärket Nudie Jeans som han säljer i sin shop. Följande video på 60 sekunder användes i sociala medier för att marknadsföra den längre versionen som finns att hitta på vindpinad.se

Syfte med den korta versionen var att driva trafik till blogginlägg med fullständig video. Syfte med den längre versionen var att engagera målgruppen, mer relevant content till hemsidan samt förmedla komplexa budskap som är svårt att få fram i text

60SEK TEASER

prodject23taco.png
Kundintervju för markförstärkning

GEOBEAR

Kort intervju-sekvens där Per från Göteborg berättar mer om sin upplevelse av att använda Geobear och deras tjänster. Här lämnas även lite bakgrund till varför Per väljer just Geobear samt hur deras arbete gick till. Filmad tillsammans med Bright Mind Agency.

Syfte med videon är att förmedla kundens upplevelse samt att bygga förtroende för framtida kunder.

YOUTUBE KUNDREFERENS

prodject23taco.png
Flygbidning inför flugfiske

GOTHIA FLYFISHING

Producerade tillsammans med GFF en youtube-serie i tre delar där Peter Ludvigsson binder flugor på material från webbshoppen. Syftet med video var delvis att marknadsföra de limiterade-paket som säljs i shoppen, ge mervärde till kunder i form av gedigen guidning samt stärka sitt varumärke. 

Gothia Flyfishing logo vit ny.png

30 MINUTER GUIDE

prodject23taco.png
Reklamskylt utanför butiken Prodject By haglöf.

KONTAKTA MIG

Låt oss skapa tillsammans. Tveka inte på att höra av dig om du har några som helst idéer du vill bolla för eventuellt projekt så tar vi det därifrån. 

0722938125