Search

Industrinät x Feldts Fisk ( Film kundreferens)

I våras hade jag äran att få besöka en av Industrinät Nordiska Nätlösningars kunder. Jag begav mig en tidig morgon ut i Fiskhamnen, Göteborg för att besöka Feldts fisk som tagit hjälp av industrinät med installation i sin anläggning. Med hänsyn till lagkrav och den miljö som företaget var aktivt inom ville de installera ett skyddsnät för att förebygga oönskade besök av fåglar.


Daniel Olsson, VD på Industrinät gav mig stor frihet i produktionen och målet var att skapa en tydlig filmsekvens att använda som referensmaterial på hemsida samt sociala medier.


Vi presenterar kunden, vi introducerar en situation när deras produkt kan vara användbar, kunden berättar mer om sin upplevelse och varför man skulle kunna rekommendera industrinät.


Fredrik på Edling media har producerat en kundvideo med mycket bra resultat. Alltigenom proffsigt, enkel och bra kommunikation, planerade själv upp möte med kund och arrangerade inspelningen. Jag kan varmt rekommendera Edling Media till alla som vill ha bra och effektivt innehåll till sina digitala kanaler. // Daniel Olsson, VD


Se videon här:


Tack så mycket för förtroendet att producera er film, ser fram emot våra framtida projekt tillsammans. Läs mer om kunden: https://industrinat.se/


Vill du producera rörligt material och låta era kunder berätta om er kundresa? Låt mig filma deras tankar för att skapa en genuin bild av ert varumärke.