Search

Vinst Kvartalets bild - Thomas Betong Koncernen

Jag hade förmånen att vinna pris för kvartalets bild inom Thomas Koncernen i Sverige. Super rolig möjlighet att få synas i deras sociala kanaler och en rolig bekräftelse på att ens arbete uppskattas. Tävlingen var en del av deras kampanj #SeenThomas som helt enkelt innebär bilder på internet som föreställer deras väl-stripeade betongbilar.


Drönarbilden är dagen från i våras då jag var ute med Thomas Betong i Skärgården utanför Donsö och dokumenterade en betongleverans. Väldigt spännande dag med en chartrad färja innehållande en pumpbil och en betongbil.


Trots att det fina vyerna såklart gjorde det svårt att inte ta snygga bilder är det ju såklart otroligt roligt att ens bild uppmärksammats. Detta är bara ett av flera lyckade uppdrag under året tillsammans med Thomas både när det gäller drönare, filmning samt stillbilder.


Det är roligt att få ta filmer och bilder i olika företag och branscher, inte minst för ett så fint bolag som Thomas som satsar hårt i sin kommunikation. Syns inte minst på hur man kan se deras fina bilar rulla runt hela staden. Läs mer om Thomas Betong på: https://thomasbetong.se/


Om du som läser detta är verksam i en liknande bransch, eller varför inte en helt annan men skulle vara intresserad av att veta mer om företagsfilm och företagsfoto är det bara att höra av sig. Jag erbjuder tjänster inom film, foto samt drönare som lämpar sig från allt från stora börsbolag till mindre familjeföretag. Allt är genomförbart.