Search

Unisport - Wallenstam Arena ( Referensfilm)

Referensfilm som jag producerat för Unisport Sverige AB.


Hade nöjet att besöka en kvällsträning med Pixbo Wallenstam och dokumentera deras nya arena på uppdrag av Unisport Sweden som levererat bl.a golv, läktare samt lösningar till omklädningsrum.


På filmen ser ni delar av de produkter som Unisport har levererat för arenan samt får höra Oskar Weissbach prata om upplevelsen av deras nya hall. Efter telefonsamtal med Unisport fick jag själv helhetsansvar för produktion och begav mig ut ensam till hallen för att samla in filmmaterial och genomföra intervjuen med Oskar.Extra roligt med uppdrag som av en slump utspelar sig på ens hemmaort, särskilt när det involverar att möta några av Sveriges bästa innebandyspelare.


Fördelar med att filma en obereonde part och låta denna berätta om sin upplevelse med era produkter är att det skapar förtroende och som tittare blir man lättare mottaglig för det som sägs. Sedan är det såklart viktigt att kombinera med content på er med eftersom det är ni som vet mest om er produkt eller tjänst.


Se referensfilmen här:


Driver du ett företag och vill berätta mer om en tjänst eller produkt som ni erbjuder? Hör av er så hjälper jag er gärna att planera och filma detta. Jag har självklart all utrustning som behövs för att göra en bra produktion när det gäller kamera, ljud och ljus samt innehar även drönare och drönarkörkort.